Lamborghini miniatuur online kopen

Lamborghini miniatuur online kopen

Lamborghini

Automobili Lamborghini S.p.A. is een fabrikant uit Italië van luxe sportwagens. Het is van 1998 geheel eigendom van Audi. De plaats van de productie en het hoofdkantoor zijn gevestigd in Sant’Agata Bolognese, Italië. In wezen vergaarde Ferruccio Lambo zijn fortuin door het maken van tractoren in Italië. In het begin van de jaren zestig was hij een levenslustige losbol die van snelle wagens hield. Hij had in die tijd een aantal snelle wagens tot zijn beschikking, zo ook de allernieuwste Ferrari. De Ferrari moest in een paar maanden tijd meerdere malen terug naar de fabriek.

Enzo Ferrari zei tegen hem dat hij maar terug moest gaan naar zijn tractoren, omdat hij van snelle wagens geen verstand zou hebben. Dat beviel hem niet goed. Drie maanden later toonde Lamborghini op de jaarlijkse autosalon van Genève een prachtige auto. Hiermee was het merk van de sportwagen Lamborghini geboren. Het nieuwe automerk werd en is een sensatie. De technologie was verder dan die van de Ferrari. Lamborghini richtte zich alleen maar op straatmodellen aan particulieren. Lambo is de belangrijkste tegenhanger van de Ferrari.

De verzamelaar van schaalmodellen Lamborghini auto’s

Omdat het merk een begrip is geworden onder de sportwagens is het een geliefd schaalmodel voor een verzamelaar. Er worden Lamborghini’s gemaakt met een schaal van 1:43, maar ook met een schaal van 1:18 of 1:24. De schaalmodellen met een schaal van 1:43 worden vooral gebruikt als speelgoed modellen. De schaalmodellen met een schaal van 1:18 of 1:24 zijn een geliefd verzamel schaalmodel. Omdat er zo veel Lamborghini’s op de markt zijn en worden gebracht, is het compleet maken van de verzameling een hele opgave.

Je kunt daarvoor het internet afzoeken, maar je kunt beter direct naar de website gaan van Modelautokopen.nl. Het is een website waarop zeer veel auto merken staan in verschillende prijsklassen. Je schaalmodel van Lamborghini zal er zeker bij staan. Wanneer het schaalmodel voor 16.00 uur wordt gekocht, zal het de andere dag worden afgeleverd. Je kunt veilig betalen met: iDEAL, Giropay of Bancontact.

Bekijk hier alle Lamborghini modelautos van Modelautokopen.nl – Klik hier!

Terug naar blog

Bekijk ook eens deze modelauto's!