Klassieke modelautos, oogstrelende perfectie

Klassieke modelautos, oogstrelende perfectie

Klassieke modelautos

Bent u ook een groot liefhebber van schaalmodellen van klassieke modelautos of op zoek naar nieuwe exemplaren om uw collectie uit te breiden? Bij Modelauto Kopen hebben wij een groot assortiment met klassieke diehard-metal auto’s van Amerikaanse en Europese makelaardij. Onze modelauto’s zijn gemaakt van hoogwaardige kwaliteit, en zijn voorzien van prachtig uitgevoerde details. De schaalmodelauto’s zijn beschikbaar in verschillende verhoudingen waaronder 1:18, 1:32 en 1:43. Vintage auto’s zijn niet alleen geliefd bij de oudere generatie, ook de jonge generatie kan zich prima vermaken met een authentieke modelauto’s. Amerika met zijn lange geschiedenis van autoproductie heeft vele wereldberoemde wagens op zijn naam staan waaronder de prachtige Chevy Bel Air uit 1955 die voorzien is van vele verchroomde details zijn in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar in de Modelauto Kopen.

Klassieke oldtimer miniatuurautos

Ook de Buick Century uit 1955 is als politiewagen te vinden in ons assortiment. Dit model is uitgevoerd in zwart met witte deuren met daarop de kenmerkende ster van de Amerikaanse politie uit die tijd. De auto heeft verchroomde onderdelen, wat het een authentieke uitstraling geeft. Een ander klassieke politiewagen is de Chevrolet Aerosedan Fleetline. Net als de Buick Century is ook deze auto uitgerust met de welbekende ster.

Andere klassieke modelautos

Een andere prachtige auto in onze winkel is de Ford Mustang GT uit 1964. Deze auto is voorzien van een mooie blauwe metallic laklaag.
Verder hebben wij de welbekende Volkswagen Kevers en T1 bussen in verschillende kleuren verkrijgbaar in onze webshop. Ook hebben wij nog vele andere modellen, zoals een Ford Hot Rod uit 1932 en verschillende klassieke pickups uit Amerika. In ons assortiment zijn vele grote namen vertegenwoordigd, waaronder Rolls Royce, Jaguar, Ferrari, Lamborghini, Porsche, Chevrolet, Ford, Pontiac, Alfa Rome en Aston Martin.

Ook hebben wij verschillende collector’s items in ons assortiment. Voor grote schaalmodellen in de verhouding 1:18, maar ook voor de kleinere modellen kunt u bij ons terecht. Neem snel een kijkje op onze website voor het complete aanbod van klassieke schaalmodelauto’s!

Bekijk alle Klassieke Modelautos snel, klik hier!

Terug naar blog

Bekijk ook eens deze modelauto's!