Klassieke Modelauto’s Online Kopen

Klassieke Modelauto’s Online Kopen

Klassieke Modelauto’s

Wie heeft er niet een klassieke auto die je altijd al zou willen hebben? Het soort klassieker waar je als kind voor uren naar kon staren. Dit is precies waar een schaalmodel je deze geweldige kans biedt. Op Modelautokopen.nl bieden we wij een brede collectie aan klassieke schaalmodellen zodat jij jouw favorieten auto toch in bezit kan hebben! Modelautokopen.nl heeft onder andere collecties van grote merken zoals: Lamborghini, Ford, Volkswagen, Citroën, Ferrari en Alfa Romeo. Modelautokopen.nl heeft ook een grote collectie aan Klassieke Modelauto’s van de meeste populaire films. Ben jij misschien een echte James bond fan? Of een grote fan van de Fast & Furious films? dan hebben wij zeker wat voor jou!

Grote collectie klassiekers

Op Modelautokopen.nl bieden wij een grote verzameling aan echte klassieke Modelauto’s. Een aantal van deze schaalmodellen zijn bijvoorbeeld:

  • De 1970 Ford Capri RS2600 (Geel) met een schaal van 1 op 32. De Ford Capri heeft een krachtige gele lak met een stoere zwarte motorkap.
  • Het schaalmodel 1967 Volkswagen Classic Beetle (Blauw) met een schaal van 1 op 24 gemaakt door de fabrikant Kinsmart. De auto heeft de bekende klassieke uitstraling waar de Beetle om bekend staat. De Beetle heeft een scherpe blauwe lak met mooie glanzende velgen.
  • De 1949 Mercury Coupe Hot Rodding Adventures (Rood) is een echte klassieker van Ford. De Hot Rod heeft een stoere rode lak met scherpe vlammen. De Hot Rod heeft een geweldige gril en een interieur dat tot op de kleinste punten is nagemaakt.

Klassieker bestellen op Modelautokopen.nl

Op Modelautokopen.nl kan je jouw favoriete klassieke auto gemakkelijk en veilig bestellen via een van de volgende manieren: iDeal, Giropay of Bancontact. Bestel je jouw modelauto voor 16.00 op een werkdag? Dan is het de volgende dag al binnen zodat je er zo snel mogelijk van kan genieten!

Heet u interesse gekregen in een schaalmodel van een echte klassieke auto? Klik dan hier en bekijk ze allemaal!

Terug naar blog

Bekijk ook eens deze modelauto's!