Jada Toys Modelauto Kopen

Jada Toys Modelauto Kopen

Jada Toys

Jada Toys is een merk van modelauto’s. Het bedrijf is in 1999 opgericht in de staat Californië. Er worden vooral schaalminiaturen gemaakt van auto’s die verlaagd zijn en van een spoiler zijn voorzien. Er worden ook meerdere trends in de gaten gehouden. Daardoor zijn bij Jada Toys Lowriders en Hot Rods goed vertegenwoordigd. De bekendste is toch wel de Dub City. Het is een auto met zeer grote wielen die verlaagd en voorzien is van een niet werkende geluidsinstallatie. Jada Toys, Inc. is een Amerikaans bedrijf die zich met de schaalmodellen van de auto’s voornamelijk richt op verzamelaars. De schaalmodellen zijn wereldwijd verkrijgbaar.

De bestsellers van het bedrijf

Het eerste gegoten speelgoed, met een schaal van 1:24, was de Chevrolet sleepwagen. Het bedrijf bleef onbekend tot de introductie van de DUB City met een stedelijk thema. Het werd gelijktijdig gelanceerd in samenwerking met het DUB Magazine in 2002. De schaalmodellen werden als officiële gelicentieerde modellen gepresenteerd met aangepaste velgen, verlaagde rijhoogte en speciale entertainmentsystemen. DUB’s heeft zijn naam te danken aan de grote wielen.
Gericht op de jongere verzamelaar werden de DUB City spin-off Chub City in 2005 gelanceerd. Door de jongeren werden ook de strips gelezen waarin de zwaar gestileerde voertuigen met een verhaal werden verteld. De menselijke personages die in de verhalen bij de voertuigen voorkomen zijn geïnspireerd op de figuren van het speelgoed van Jada Toys.
Door de echte verzamelaars worden de DUB’s van Jada Toys zeker aangekocht. Alle schaalminiaturen  zijn prachtig afgewerkt.

Aanschaffen en bestellen

Je kunt de producten via internet bestellen. Het is ook mogelijk om gemakkelijker aan een schaalmodel van Jada Toys te komen door de bestelling te plaatsen op Modelautoverkopen.nl. Wanneer je de bestelling voor 16.00 uur plaatst, heb je het schaalmodel de andere dag in je bezit. Afrekenen kun je met een van de veilige betaalmethoden van iDeal, Giropay en Bancontact.
Wij van Modelautoverkopen.nl hebben een ruime collectie  miniatuurauto’s.

Bent u nieuwsgierig geworden naar onze miniatuurauto’s en modelauto’s?  Bekijk ze allemaal, klik hier!

Terug naar blog

Bekijk ook eens deze modelauto's!