Harley Davidson modelautos en miniatuur motoren

Harley Davidson modelautos en miniatuur motoren

Harley-Davidson modelautos en miniatuur motoren

Harley-Davidson is een Amerikaans motorfiets bedrijf dat in 1903 gevonden is door William S. Harley en Arthur Davidson. De eerste motor van Harley-Davidson was gebouwd als racemotor in een houten schuur die genoemd was “Harley-Davidson motor bedrijf”. De auto’s en motoren van Harley-Davidson staan bekent om hun stoere uiterlijk en strakke looks die door de jaren heen zijn gebouwd volgens de originele visie van William S. Harley en Arthur Davidson. De afwerking van de Harley-Davidson modelautos en miniatuur motoren is zo gedetailleerd afgewerkt dat het oog op detail precies hetzelfde is als bij de originele motor of auto.

Verzamelaars van schaalmodellen.

De miniatuur auto’s en motoren van Harley-Davidson zijn perfect voor de liefhebber van Harley-Davidson of voor de echte verzamelaar van schaalmodellen van auto’s of motoren. Modelautokopen.nl staat vol met unieke  schaalmodellen van meer dan 50 merken waaronder merken zoals Harley-Davidson en Ferrari. Een miniatuur motor van Harley-Davidson is perfect voor de eigenaar van een motor die op zoek is naar een schaalmodel van hoge kwaliteit zoals de Harley-Davidson breakout 2016 (zwart) Maisto met een schaal van 1:18 of de strakke Harley-Davidson fxdbi dyna street bob 2006 (donkerblauw) maisto met een schaal van 1:18.

Bestellen van Harley-Davidson schaalmodellen.

Je kunt een schaalmodel van Harley-Davidson of een ander merk gemakkelijk online bestellen. Online bestellen kan je doen met een veilige betaalmethode zoals: iDeal, Giropay of Bancontact. Bestel jij je schaalmodel van je favoriete merk voor 16:00 op een werkdag? Dan krijg je het de volgende dag al binnen via de post. De schaalmodellen komen uit onze eigen opslag en worden met zorg ingepakt zodat de kans op schade tijdens het bezorgen zo klein mogelijk is. Bij Modelautokopen.nl zijn de schaalmodellen van de beste kwaliteit en zorgen we altijd voor de beste prijs!

Heeft u interesse gekregen naar onze Harley-Davidson modelautos en miniatuur motoren? Bekijk ze allemaal, klik hier!

Terug naar blog

Bekijk ook eens deze modelauto's!