Gulf automodellen bestellen

Gulf automodellen bestellen

Gulf automodellen bestellen

Wil jij je modelauto verzameling uitbreiden of wil jij daarmee beginnen, dan ben jij bij Modelautokopen.nl op het ultieme adres. In de webshop bieden wij een Gulf modelauto collectie aan. Wij hebben een mooi en breed assortiment voor de Gulf modelauto collectie. Zo hebben we bijvoorbeeld diverse kleuren, oldtimers en gloednieuwe modellen. Gulf automodellen bestellen.

Op onze webshop hebben we zowel oldtimers als gloednieuwe modellen met diverse kleuren. De gloednieuwe modellen hebben een ontzettend mooie kleurcombinatie van blauw en oranje. Deze kleursamenstelling is door het formule 1-team van McLaren bekend gemaakt. De modelauto’s van Gulf zijn allemaal erg gewild bij verzamelaars. Naast de nieuwe automodellen zijn ook de oldtimers van de Gulf collectie erg populair en gewild.

 De Mini Cooper S Countryman GULF (Lichtblauw) (16 cm) Motor Max is een mooie Mini Cooper. Dit exemplaar is op de schaal van 1:24
 Lotus Evora GT4 #41 GULF (Lichtblauw) (18 cm) 1/24 Motor Max Dit is ook een mooi model. Dit automodel is op de schaal van 1:24
• 1956 Ford F-100 pickup GULF (Zwart/Rood) (20 cm) Dit mooie model is uit het jaar 1956 Dit exemplaar is op de schaal van 1:24.
 1971 Chevrolet K-10 (Zwart/Goud) Greenlight (11cm) Dit model is een speciale Gulf editie. Het automodel komt uit het jaar 1971 en het exemplaar is van 1:24.

Interesse in modelauto kopen

Heeft u interesse gekregen in een van de mooie automodellen uit de Gulf collectie, dan verwijzen wij u door naar Modelautokopen.nl. De webshop biedt diverse soorten modelauto’s aan. Als u op zoek bent naar een speciaal Gulf model en deze niet op onze website staat kunt u altijd contact met ons opnemen, dan gaan wij voor u op zoek naar het gewenste model. Wilt u een schaalmodel auto online bestellen, dat kunt u met de volgende betaalmiddelen doen: Giropay, Bancontact en IDeal. Wanneer jij een schaalmodel besteld op een werkdag voor 16:00 dan krijg je het de volgende dag al in huis. Bestelt u meer dan 100,- euro dan is de verzending gratis.

Terug naar blog

Bekijk ook eens deze modelauto's!