Grand Prix modelauto’s kopen

Grand Prix modelauto’s kopen

Grand Prix modelauto’s

De Grand Prix-raceauto’s staan aan de absolute top wanneer we kijken naar de techniek van de auto’s. Er wordt een geweldige wegligging bereikt bij een zeer grote snelheid waarbij de veiligheid van de coureur maximaal is. Iedere Formule 1-raceauto kan in minder dan 5 seconden een snelheid bereiken tot 160 kilometer per uur en ook weer in vijf seconden stil staan. Ondanks dat hij een zeer grote snelheid kan halen op een rechte weg, kan hij ook buitengewoon snel door de bochten.

De hoge snelheid door de bochten kan hij halen door de goede grip van de banden en de vleugels die de wagen naar beneden drukken. Omdat de snelheid door de bochten zo hoog is, moeten de coureurs tijdens hun training speciaal de nekspieren trainen. De nekspieren worden vooral aan een zijde van de nek getraind, omdat op bijna alle circuits met de klok mee wordt gereden. De circuits die tegen de klok inrijden, zijn voor een coureur extra zwaar. Het samenspel van de lage massa (650kg), het vermogen van (750pk), de aerodynamica en de banden zorgen ervoor dat er met een Formule 1-auto geweldige prestaties kunnen worden geleverd. Het zijn vooral de prestaties en de mooie bouw van de Grand Prix racewagens waarom er zoveel verzamelaars zijn.

Het verzamelen van Grand Prix modelauto’s

Veel liefhebbers van de Formule 1 races gaan ook schaalmodellen van de racewagens verzamelen. De Grand Prix modelauto’s hebben een schaal van 1:18 of 1:24. De schaalmodellen zijn groot genoeg om alle details goed weer te kunnen geven. Wanneer je een schaalmodel van een racewagen aan je verzameling wilt toevoegen, kun je daarvoor naar de website van Modelautokopen.nl gaan. Door de grote voorraad die ze hebben is er zeker ook je schaalmodel bij. De schaalminiaturen racewagens zijn uitzonderlijk mooi. Ze hebben mooie kleuren en ook de reclames worden exact weergegeven. Wanneer je al een mooie verzameling hebt en deze opgesteld hebt in een vitrine, kun je er met een trots gevoel naar kijken. Bij Modelautokopen.nl kun je veilig betalen met iDEAL, Giropay of Bancontact. Wanneer je bij Modelautokopen.nl een schaalmodel koopt, weet je zeker dat de kwaliteit goed is.

Bent u nieuwsgierig geworden naar onze miniatuurauto’s en modelauto’s?  Bekijk ze allemaal, klik hier!

Terug naar blog

Bekijk ook eens deze modelauto's!