Ford modelauto online kopen

Ford modelauto online kopen

Ford modelauto kopen

Ford Motor Company is een multinationale Amerikaanse automaker waarvan het hoofdkantoor in Dearborn, Michigan staat. Het concern werd in 1903 opgericht door Henry Ford. Er worden door het concern auto’s verkocht onder de naam van Ford en de luxere uitvoeringen onder het merk van Lincon. Automerk Ford is de op een na grootste autofabrikant in de VS achter General Motors. Ford is de op vier na grootste ter wereld na Toyota, VW, Hyundai-Kai en General Motors. Ford heeft ongeveer 90 fabrieken en faciliteiten wereldwijd en ongeveer 213.000 werknemers in dienst.

De verzamelaar van de schaalmodellen van Ford

Als verzamelaar van de schaalmodellen van Ford kun je kiezen uit een groot aantal modellen. Omdat er bij de modellen van Ford ook weer steeds aanpassingen worden gedaan, kun je het beste één model kiezen. Toch zijn er verzamelaars die zoveel mogelijk modellen van Ford willen verzamelen. Een verzamelaar kan kiezen uit; de Ford Ka+, Fiesta, Focus waarvan er 9 uitvoeringen zijn, Focus wagon met 7 uitvoeringen, Mondeo, Modeo Wagon, Mustang, Eco Sport, Galaxy, Edge, Ranger en Kuga.

Wat je als verzamelaar ook kiest, je zal moeite moeten doen om de verzameling compleet te krijgen. Je kunt daarvoor op de leveranciers van schaalmodellen van de auto’s van Ford op internet gaan zoeken. Er gaat veel tijd inzitten, omdat je als verzamelaar ook moet kijken of het schaalmodel dat je nodig hebt een redelijke prijs heeft. Als verzamelaar kun je beter direct naar de website van modelautokopen.nl gaan. Ze hebben een hele grote voorraad schaalmodellen die een goede kwaliteit hebben tegen een redelijke prijs.

Door de grote voorraad die ze bij Modelautokopen.nl hebben, is ook een snelle levering mogelijk. Wanneer je je schaalmodel bij Modelautokopen.nl gevonden hebt en het voor 16.00 uur koopt, heb je het de andere dag in huis. Je kunt veilig betalen met: iDEAL, Giropay of Bancontact. Heb je nog een vraag dan kun je die stellen via de website Modelautokopen.nl. Neem ook een abonnement op de gratis nieuwsbrief.

Bent u nieuwsgierig geworden naar onze miniatuurauto’s en modelauto’s? Bekijk ze allemaal, klik hier!

Terug naar blog

Bekijk ook eens deze modelauto's!