Ferrari Limited Edition Set

Ferrari Limited Edition Set

Ferrari Limited Edition Set.

Ferrari is begonnen door Enzo Ferrari in 1929 als een raceteam. In 1945 heeft Ferrari hun eerste auto ontworpen en in 1947 was deze officieel klaar. Ook verkoopt Ferrari circa 9000 voertuigen per jaar en is erg geliefd onder de sport autofanaten. Ook onder model auto liefhebbers. Modelautokopen.nl heeft een grote collectie aan modelauto’s voor Ferrari. En andere grote merken zoals Bugatti en Lamborghini.

De Ferrari Limited Edition Set is vooral gericht op verzamelaars en is gemaakt door het bedrijf Burago. De set bevat de volgende modelauto’s:

– Schaalmodel Ferrari California T (Zilver) 1/18 Bburago Limited Edition.
– Modelauto Ferrari 488 GTB (Groen) 1/18 Bburago Limited Edition.
– Miniatuurmodel Ferrari 488 GTB (Rood/Wit) 1/18 Bburago Limited Edition.
– Miniatuurvoertuig Ferrari California T (Blauw) 1/18 Bburago Limited Edition.

Bestel op Modelautokopen.nl de Ferrari Cars.

-De Ferrari California T (Zilver) is op de kleinste details nagemaakt en heeft een schaal van 1:18 en heeft een mooie zilveren lak met het nummer 14 op de zijdeur. Ook te bestellen op Modelautokopen.nl

-Ferrari 488 GTB (Rood/Wit) is een strakke modelauto die de perfectie van Ferrari goed weergeeft de Ferrari 488 GTB heet een schaal van 1:18 en heeft een mooie rode lak met krachtige goud gekleurde velgen.

-Ferrari California T (Blauw) heeft een mooie glimmende lak die blauw gekleurd is. De Ferrari California heeft zilveren velgen en het nummer 6 op de zijdeur.

–Ferrari 488 GTB (Groen) 1/18 Bburago Limited Edition heeft een strakke vorm en een mooie groene kleur met gouden velgen en het nummer 25 op de zijdeur.

Bestellen en kosten.

De Limited edition set van Ferrari is gemakkelijk online te bestellen. Wanneer je modelauto’s besteld en de prijs minimaal €100,- is dan is de verzending gratis. Het product binnen 1-2 werkdagen bij u thuis zodat u kunt genieten van uw favorieten modelautos. Daardoor heeft modelautokopen.nl een brede collectie uit eigen assortiment met een snelle service die altijd bereikbaar is. Betalen op modelautokopen.nl is snel en veilig via iDeal, Giropac en Bancontact.

Bent u nieuwsgierig geworden naar onze Limited edtion of andere modelauto’s?  Bekijk ze allemaal, klik hier!

Terug naar blog

Bekijk ook eens deze modelauto's!