Een modelauto online bestellen

Een modelauto online bestellen

Een modelauto online bestellen

Veel miniatuur auto’s worden voor kinderen en door verzamelaars aangeschaft. Het zijn de kinderen die graag met de schaalmodellen van auto’s spelen. Wanneer kinderen het besef van merken hebben, hebben ze vaak de voorkeur voor een bepaald merk schaalmodel. Er zijn kinderen die graag met bijvoorbeeld de Volkswagen Kever modellen spelen en weer anderen vinden de schaalmodellen van vrachtauto’s geweldig. Veel schaalmodellen voor kinderen worden voorzien van een veerconstructie. Daardoor kunnen de schaalminiaturen van de auto’s zelf rijden. Er zijn schaalmodellen die met een sleutel moeten worden opgewonden. Een andere mogelijkheid om de veer op te winden is door de miniatuurauto achteruit over de vloer te rijden. Op het moment dat de miniatuurauto wordt losgelaten, zal hij voorruit rijden.

Verzamelaars van schaalmodellen van auto’s zijn kieskeurig. In veel gevallen kiezen zijn voor schaalmodellen die van alle details zijn voorzien. Omdat ze door spuitgieten worden vervaardigd, door gebruik te maken van een zinklegering of kunststof, kunnen alle details van de auto op schaal exact worden weergegeven. Vooral bij schaalmodellen die op een schaal van 1:18 worden gemaakt, kunnen de details goed zichtbaar zijn. Er zijn schaalmodellen waarvan de deuren, achterklep van de kofferbak en motorkap opengemaakt kunnen worden. Er zijn zelfs schaalmodellen die zo precies worden nagemaakt dat er vloerbedekking in is verwerkt. Verzamelaars zijn trots op een dergelijke verzameling van schaalmodellen.

Bestellen en betalen

Vooral de verzamelaar, waarvan de schaalmodellen duurder zijn dan de miniatuur auto’s waarmee de kinderen spelen, zullen de schaalmodellen online bestellen. Omdat er meerdere leveranciers zijn zal de verzamelaar eerst op internet nagaan waar zijn schaalmodel het beste besteld kan worden. Ze hoeven in principe niet lang te zoeken wanneer ze naar Modelautoverkopen.nl gaan. Ze hebben een voorraad van bijna alle modellen. Wanneer je daar online besteld, heb je je schaalmodel de andere dag in huis, als je voor 16.00 uur je bestelling plaatst. Je kunt hier op een veilige en vertrouwde manier afrekenen door gebruik te maken van iDEAL, Giropay en Bancontact.

Bent u nieuwsgierig geworden naar onze miniatuurauto’s en modelauto’s? Bekijk ze allemaal, klik hier!

Terug naar blog

Bekijk ook eens deze modelauto's!