DTM modelauto’s van Alfa Romeo

DTM modelauto’s van Alfa Romeo

DTM, wat de afkorting is van Deutsche Tourwagen Meisterschaft, ontstond in 1984. Het DTM is een Duitse raceserie wat vooral op Duitse circuits gebeurde. Maar gaande jaren werden er ook steeds vaker buiten Duitsland gereden. In de DTM werden echte iconische auto’s gebruikt die de liefhebbers van DTM wel kennen. Het zijn auto’s zoals de BMW M3 E30, Mercedes 190 EVO 2, Opel Calibra V6 en de Alfa Romeo 155 V6 TI. Op ModelAutoKopen.nl hebben wij nu ook DTM modelauto’s van Alfa Romeo.

DTM modelauto’s van Alfa Romeo

Op ModelAutoKopen.nl hebben we DTM modelauto’s van Alfa Romeo staan. De DTM modelauto’s zijn erg exclusieve modelauto’s van Minichamp. Op ModelAutoKopen.nl hebben wij verschillende auto’s en van verschillende coureurs een modelauto. Voorbeelden van Mercedes DTM modelauto’s zijn:

  • De 1995 Alfa Romeo 155 DTM C. Danner (Rood) van Minichamps is een mooi voorbeeld. Dit is een auto in de schaal 1:43.

  • Een ander voorbeeld is de 1995 Alfa Romeo 155 DTM Presentation M. Alen (Wit). Deze auto is ook in de schaal 1:43 en komt van het merk Minichamps.

  • Als laatste is de 1995 Alfa Romeo 155 DTM Presentation M. Bartels (Oranje). Dit is een mooie opvallende auto in de schaal 1:43.

Modelauto kopen

Bent u nou geïnteresseerd geworden in een van de Minichamp DTM modelauto’s? Op ModelAutoKopen.nl hebben wij veel verschillende soorten modelauto’s waaronder de DTM modelauto’s. Deze DTM miniatuurauto’s zijn te vinden in verschillende automerken waaronder Mercedes, Opel en Alfa Romeo. Het bestellen van een modelauto kan gemakkelijk op ModelAutoKopen.nl. Het online bestellen van een schaalmodel auto kan via een van de volgende manieren: Giropay, iDeal en Bancontact. Wanneer jij een schaalmodel besteld op een werkdag voor 16:00 dan krijg je het de volgende dag al in huis. Bij een bestelling van minimaal 100,- euro is de verzending helemaal gratis.

Heeft u interesse gekregen in de Minichamp DTM modelauto’s? Klik dan hier. Of wilt u graag een ander soort modelauto? Ga dan naar onze website ModelAutoKopen.nl.

Terug naar blog

Bekijk ook eens deze modelauto's!