Donkervoort D8 GTO-40 automodellen

Donkervoort D8 GTO-40 automodellen

Limited Edition Donkervoort D8 GTO-40 automodellen!

Op 1 juli 1978 startte Joop Donkervoort de motor van de door zijn hand gebouwde S7. Dit was de dag waarbij Donkervoort echt begon. Zijn jongensdroom is in de afgelopen 40 jaar uitgebloeid naar een internationaal automerk. Na de eerste hand gebouwde S7 werden er nog vele andere Donkervoort modellen ontworpen en geproduceerd. Met de voorgaande automodellen van Donkervoort werd er met de S8- en D8-series gestreden in de Internationale Donkervoort Cup.

Tijdens het 40-jarige jubileum introduceerde Donkervoort het zeer unieke jubileummodel: D8 GTO-40. Dit is de snelste, lichtste en meest veelzijdige Donkervoort auto ooit gefabriceerd. Door allerlei innovaties hebben zij de lichtste GTO op de markt gebracht. De D8 GTO-40 is in vier verschillende kleuren geproduceerd, namelijk rood, wit, oranje en blauw.

Donkervoort collectie

Ben jij een Donkervoort liefhebber of wil jij jouw eigen verzameling aan automodellen vergroten. Dan ben jij bij Modelautokopen.nl op het juiste adres. Wij bieden u de meest unieke en mooiste automodellen aan. Modelautokopen.nl heeft het grootste assortiment aan modelauto’s waaronder de raceauto’s van Donkervoort. Hieronder volgen de Limited Edition Donkervoort automodellen, namelijk:

  • De Donkervoort D8 GTO-40 met een schaal van 1 op 43. Dit schaalmodel van de D8 GTO-40 heeft een mooie blauwe kleur.
  • De Donkervoort D8 GTO-40 met een schaal van 1 op 43. Dit schaalmodel van de D8 GTO-40 heeft een prachtige rode kleur.
  • De Donkervoort D8 GTO-40 met een schaal van 1 op 43. Dit schaalmodel van de D8 GTO-40 heeft een mooie oranje kleur.
  • De Donkervoort D8 GTO-40 met een schaal van 1 op 43. Dit schaalmodel van de D8 GTO-40 heeft een prachtige witte kleur.

Donkervoort D8 GTO-40 bestellen

Bent u geïnteresseerd geworden? Bekijk dan onze webshop Modelautokopen.nl. Het breedste en grootste assortiment aan unieke modelauto’s. Ook als je op zoek bent naar een last minute verjaardag cadeau! Of wil jij je verzameling aan automodellen vergroten? Dat kan allemaal. Bekijk snel ons grote assortiment producten! Bestel je voor 16:00 uur? Dan heb je jouw bestelling al de volgende werkdag in huis.

Terug naar blog

Bekijk ook eens deze modelauto's!