Dit is de mooiste Max Verstappen racewagen!

Dit is de mooiste Max Verstappen racewagen!

Max Verstappen

De wereld-beroemde Formule 1 coureur bij het team van Red Bull Racing levert met de nieuwe RB15 geweldige prestaties op het circuit. De jonge coureur Max Verstappen die in de voetsporen van zijn vader is getreden boekt enorme successen die zijn weerga niet kent.

Red Bull Racing

Om goede prestaties te leveren tijdens de race op het circuit heeft Red Bull Racing auto’s ontwikkeld die aan de vele eisen voldoen waaraan een raceauto wordt blootgesteld. Technische hoogstandjes, aerodynamiek en uiterst intelligente functies aan boord van de auto maken de racewagen tot een bijzonder exemplaar.

De herkenbare zwart gekleurde RB13, RB14 en RB15 van Verstappen zijn enorm populair onder de grote menigte.

De racewagen van Verstappen uitgevoerd met Honda-Motor en opvallende bestickering van Red Bull, Tag Heuer, Astin Martin en Mobil levert niet alleen geweldige topprestaties op de baan maar is ook een pracht exemplaar om naar te kijken. De gestroomlijnde racewagen van Max Verstappen met aerodynamische voor- en achtervleugel, Pirelli banden, een chassis van koolstofvezel en honingraatcomposieten en verbluffende techniek is een regelrechte blikvanger.Wie wil er nou niet een exemplaar van deze racewagen thuis hebben?

RB 15

De RB 15 van Verstappen is nu in verschillende schaalmodellen beschikbaar voor de echte auto liefhebbers van Formule 1. Fabrikanten als Minichamps en Bburago hebben de auto’s van Verstappen als miniatuur modellen nagemaakt in verschillende verhoudingen en zijn uitgevoerd met alle oorspronkelijke details.

Bent u van plan een klein exemplaar van de Formule 1 raceauto van Verstappen aan te schaffen voor uw kind? Of juist een grote schaalmodel auto voor u zelf? In de Modelauto Kopen bieden wij u prachtige exemplaren van de raceauto’s van Max Verstappen in de schalen van 1:18, 1:32 en schaal 1:43. Als groot liefhebbers van auto’s is ook Modelautokopen een groot fan en trots op Max Verstappen. Wij volgen zijn prestaties op de voet!

Terug naar blog

Bekijk ook eens deze modelauto's!