Dinky Toys modelauto’s

Dinky Toys modelauto’s

Een van de oude soorten modelauto’s zijn de Dinky Toys. Dinky Toys was een oude Britse modelauto producent. de auto’s werden gemaakt van zamak, dit is een handelsmerk voor een groep legeringen. De meeste Dinky Toys modelauto’s werden gemaakt in de schaal 1:43. In het eind van de jaren ’70 ging het bedrijf van de Dinky Toys failliet. De oude Dinky Toys zijn nu erg graag gewild bij de verzamelaars.

Dinky Toys modelauto’s

Vind jij de Dinky Toys nou ook leuke auto’s of verzamel jij Dinky Toys miniatuurauto’s? Op modelautokopen.nl hebben wij veel verschillende soorten Dinky Toys. een aantal voorbeelden van Dinky Toys op onze website zijn:

  • De Dinky Toys 39A Boilot Petolat is een leuke grote auto die is bedoeld om er andere auto’s op te zetten.
  • Ook de Dinky Toys 571 Coles Mobile Crane is een hele oude modelauto. Dit is een hijskraan waarbij het touw echt op en neer kan.
  • De Dinky Toys Thornycroft Mighty Antar + 660 Tank Transporter + 651 Centurion Tank is een leger auto die een tank transporteert. De auto aan de voorkant en de aanhanger waar de tank op staat kunnen los van elkaar.

Modelauto kopen

Wilt u ook mooie Dinky Toys modelauto’s? Op ModelAutoKopen.nl vind u een groot aanbod aan Dinky Toys en aan andere merken miniatuurauto’s waaronder van Volkswagen, Porsche, Lamborghini, Ford, Mercedes en nog veel meer merken. Het bestellen van een modelauto kan gemakkelijk op ModelAutoKopen.nl. Het online bestellen van een schaalmodel kan via een van de volgende manieren: Giropay, iDeal en Bancontact. Wanneer jij een schaalmodel besteld op een werkdag voor 16:00 dan krijg je het de volgende dag al in huis. Bij een bestelling van minimaal 100,- euro is de verzending helemaal gratis.

Heeft u ook interesse gekregen in de Dinky Toys schaal modelauto’s? Klik dan hier. Of wilt u de andere modelauto’s bekijken op onze website? Ga dan naar ModelAutoKopen.nl.

Terug naar blog

Bekijk ook eens deze modelauto's!