De Volkswagen Golf Modelauto

De Volkswagen Golf Modelauto

De Volkswagen Golf

Een Volkswagen Golf is al veel jaren een van de populairste auto’s. De Volkswagen Golf staat zelfs wereldwijd in de top vijf van de meest verkochte auto’s volgens de meting in 2015. De Volkswagen Golf heeft veel verschillende typen, zodat het verzamelen van de Golf al meer dan voldoende is. Zo is er kortgeleden weer een vernieuwd type op de markt verschenen. De vernieuwde Golf is onder meer herkenbaar aan de nieuwe led-dagrijverlichting, de bumpers en de nieuwe licht metalen velgen. Hij is verkrijgbaar met een groot aantal nieuwe toevoegingen zoals: het Active Info Display, het volledig digitale instrumentencluster en infotainmentsystemen. Hij is voorzien van een 9,2 inch touchscreen. Er zijn ook veel nieuwe assistentiesystemen leverbaar.  De Golf kan semi-autonoom rijden in files en semi-autonoom inparkeren met een trailer of caravan. Ook wordt de hightech Golf 1.5 TSI Bleu Motion gelanceerd.

De verzameling van de Volkswagen Golf

Wanneer je besloten hebt om de Volkswagen Golf te gaan verzamelen, heb je een goede keus gedaan. Het kan een mooie verzameling worden waar je wel moeite voor zal moeten doen om alle miniatuur wagens die er zijn aan je verzameling te kunnen toevoegen. Er worden ook schaalmodellen gemaakt met een schaal van 1:64, zodat ook kinderen ermee kunnen spelen. Om te verzamelen is een schaal van 1:24 mooi, omdat dan alle details goed kunnen worden weergegeven. Wanneer je schaalmodellen met een topkwaliteit aan je verzameling wilt toevoegen, kun je het beste naar de website van Modelautokopen.nl gaan.

Ze hebben een grote voorraad waardoor ook een snelle levering mogelijk is. Wanneer je bij Modelautokopen.nl een schaalmodel van de Volkswagen Golf voor 16.00 besteld, heb je het de andere dag in huis. Je kunt veilig afrekenen met de betaalmethode van iDEAL, Giropay of Bancontact. Het kan zijn dat je bij je bezoek aan de website vragen hebt. Dan kun je contact opnemen en het personeelslid, die kennis van zaken heeft, kan je zeker helpen. Neem ook een abonnement op de gratis nieuwsbrief, zodat je altijd op de hoogte blijft van nieuwe toegevoegde schaalmodellen.

Bent u nieuwsgierig geworden naar onze miniatuurauto’s en modelauto’s? Bekijk ze allemaal, klik hier!

Terug naar blog

Bekijk ook eens deze modelauto's!