De schaalmodellen van Burago

De schaalmodellen van Burago

De schaalmodellen van Burago

Burago is een merk dat de harten van verzamelaars zal laten overslaan. Het zijn prachtige realistische schaalmodellen van auto’s. De schaalmodellen van Burago zijn van de kleinste details voorzien. Doordat ze zo veel mooie verschillende details hebben, die overeenkomen met de werkelijke auto’s, hebben ze een zeer realistische uitstraling. Het zijn schaalmodel auto’s voor iedere leeftijd. Of je nu als volwassen persoon de schaalmodel auto’s verzamelt, of je in een jongenskamer de kamer wilt opluisteren door het plaatsen van de modelauto’s, het kan allemaal. De schaalmodellen zijn tot in de kleinste details nagemaakt van de oorspronkelijke auto’s. Dat heeft de schaalmodellen fabrikant gedaan door de nauwe samenwerking met de autofabrikant. De schaal heeft Burago zelfgekozen. Het zijn schaalmodelauto’s van de hoogste kwaliteit.

Verzamelaars

Het zijn vooral de verzamelaars die graag de schaalmodel auto’s van Burago willen hebben. Ze kunnen genieten van de vele mooie details die deze schaalminiaturen hebben. Bekend daarbij is de schaalmodel auto van Max Verstappen die een schaal heeft van 1:43. Het is een prachtige afgewerkte schaalmodel auto die bij de verzamelaar niet zal ontbreken. Burago is niet voor niets een van de meest vooraanstaande merken op het gebied van schaalmodel auto’s. Door die-cast zijn er prachtige modelauto’s ontstaan. Die-cast is een vorm van spuitgietwerk.

Voor het schaalmodel wordt vloeibaar metaal onder druk in een mal gespoten. Daarom worden de details ook zo nauwkeurig weergegeven.
Bestellen
Je kunt Burago schaalmodellen op internet aanschaffen. Doordat je ze online koopt, kun je de schaalmodellen snel in je bezit hebben. Wanneer je een miniatuur auto van Burago via internet voor 16.00 uur bestelt, kun je het de andere dag al in huis hebben. Een belangrijk voordeel is ook dat je het veilig en vertrouwd kunt betalen met: iDEAL, Giropay of Bancontact.

Bent u nieuwsgierig geworden naar onze miniatuurauto’s en modelauto’s? Bekijk ze allemaal, klik hier!

Terug naar blog

Bekijk ook eens deze modelauto's!