De schaalmodellen van 1:24

De schaalmodellen van 1:24

De schaalmodellen van 1:24

Miniatuurauto’s met een schaal van 1:24 zijn over het algemeen gedetailleerde modellen. De schaalmodellen van de modelauto’s met een schaal van een 1:24 hebben een groter formaat dan die met de schaal 1:64 en zijn ook gedetailleerder.

De schaalmodellen

Schaalmodel auto’s die een schaal hebben van 1:24 zijn 24 keer kleiner dan de oorspronkelijke auto’s. Ondanks dat schaalmodel auto’s met een schaal van 1:24 kleiner zijn dan die met een schaal van 1:18, kunnen ook bij deze miniatuur auto’s nog voldoende details worden aangebracht. Daarbij kun je denken aan het opendoen van de deuren, de motorkap en de kofferbak. Zelfs minuscuul kleine details worden bij deze schaalmodellen aangebracht. Het zijn blikvangers wanneer je deze toevoegt aan je schaalmodellen auto verzameling. Het aanbod van schaalmodellen met een schaal van 1:24 is vrij groot. De leveranciers hebben over het algemeen genoeg voorraad van schaalmodellen met een schaal van 1:24.

Een verzamelaar van meerdere schaalmodellen.

Als verzamelaar ben je al snel geneigd om de verzameling uit te breiden met alleen maar modelauto’s met een schaal van 1:24. Dat wordt gedaan, omdat je er dan zeker van kunt zijn dat de modelauto’s die je aanschaft mooie details hebben.

Bestellen en kopen

Wanneer je een gedetailleerd schaalmodel wilt aanschaffen, weet je zeker dat je meer zal moeten betalen dan van een niet gedetailleerd schaalmodel. Een niet gedetailleerd schaalmodel heeft over het algemeen een grotere schaal zoals bijvoorbeeld de schaal van 1:64. Dat zijn miniatuurautootjes die je in een winkel kunt kopen. De grotere modelauto’s worden online aangeschaft. Wanneer je naar Modelautoverkopen.nl gaat, kom je op een site met veel verschillende soorten schaalmodellen. Het voordeel van deze website is dat als je er voor 16.00 uur een bestelling plaatst, het schaalmodel de andere dag bij je thuis zal worden afgeleverd. Ook kun je afrekenen met de vertrouwde en veilige betaalmethode van: iDEAL, Giropay en Bancontact.

Bent u nieuwsgierig geworden naar onze miniatuurauto’s en modelauto’s? Bekijk ze allemaal, klik hier!

Terug naar blog

Bekijk ook eens deze modelauto's!