De Otto Mobile modelauto’s

De Otto Mobile modelauto’s

De Otto Mobile modelauto’s

De Otto Mobile modelauto’s worden, maar in een beperkte oplage gemaakt en geleverd. Het zijn modellen die andere massa producerende productiebedrijven nooit produceren. Otto Mobile innoveert constant om de marktpositie en het rendement te verbeteren. Ze hebben een grote selectie van gedetailleerde schaalmodellen van de BMW en Mercedes-Benz op de schaal van 1:18. Alle modelauto’s van Otto Mobile worden gegoten. De afwerking is superieur en er is aandacht voor ieder detail. Otto Mobile biedt limited edition modellen voor de verzamelaars. Er wordt door Otto Mobile minimaal een keer per maand een nieuw schaalmodel auto uitgegeven. De verkoop van de schaalminiaturen verloopt alleen via internet.

Verzamelaars

Er zijn veel verzamelaars die voor Otto Mobile hebben gekozen om schaalmodellen van auto’s te verzamelen. Ze weten dat de schaalmodellen van een uitzonderlijke goede en mooie kwaliteit zijn. De leden van de club Otto Mobile krijgen voorrang om modellen uit de collectie te reserveren. Om de 2 maanden wordt er een lijst uitgegeven van de modellen. Je kunt je bij Otto Mobile gratis registreren waarbij je tot niets wordt verplicht.

Kopen en bestellen

Je kunt als verzamelaar de schaalmodellen van Otto Mobile gewoon via internet bestellen. Wanneer je dat te veel tijd kost, kun je ook direct naar Modelautoverkoop.nl gaan. Ze hebben een ruime collectie van Otto Mobile schaalmodellen in voorraad. Verzamelaars kijken ook graag op internet om die schaalmodellen van auto’s te achterhalen die ze nog niet hebben. Het is een geweldige hobby waar je veel plezier aan kunt beleven. Je begint met het verzamelen klein, maar nadat je er enkele hebt verzameld wil je er meer. Ga niet onbezonnen te werk bij het kopen van schaalminiaturen. Kijk wat je te kort komt en wat je graag wilt hebben. Zoek dan de goedkope modelauto’s om ze daarna eventueel te bestellen. Wanneer je de modelauto voor 16.00 uur besteld, heb je het schaalmodel de andere dag in huis. Afrekenen doe je met de veilige betaalmethode van: iDeal, Giropay of Bancontact.

Bent u nieuwsgierig geworden naar onze miniatuurauto’s en modelauto’s?  Bekijk ze allemaal, klik hier!

Terug naar blog

Bekijk ook eens deze modelauto's!