De mooie Citroën 2CV6

De mooie Citroën 2CV6

Op ModelAutoKopen.nl hebben wij groot assortiment aan auto’s waaronder klassieke modellen. Wij hebben nu ook de wereldberoemde mooie Citroën 2CV6 in verschillende uitvoeringen te koop. Deze klassieker word ook wel “(lelijke) eend(je)” genoemd. de auto is in mooie kleuren te verkrijgen. Natuurlijk hebben we naast deze mooie modelauto ook vele andere verschillende soorten modelauto’s. We hebben naast de merken Citroën, Ford, Ferrari, Mercedes nog veel meer verschillende automerken op de website.

De mooie Citroën 2CV6

De opvallende Citroën 2CV6 is een echte klassieker onder de auto’s en is zeer geliefd bij vele mensen. De afkorting 2CV staat voor “Deux Chevaux Vapeur” dat twee paardenkracht betekent. De 2CV6 is een auto van een Franse fabrikant. Deze auto heeft een wat oudere look. De Citroën 2CV6 is uitgevoerd in mooie kleuren combinaties zoals: Rood, Geel en Blauw. Een aantal voorbeelden van de Citroën 2CV6 zijn:

  • Een voorbeeld is de Citroën 2CV6 in de kleuren rood, geel en blauw en is beschikbaar in de schaal 1:18.

  • Een ander voorbeeld is de Citroën 2CV 6 Charleston. Deze auto is in de kleuren geel met zwart en is in de schaal 1:24 verkrijgbaar.

Modelauto kopen

Wilt u zo een mooie Citroën 2CV6 auto? Op ModelAutoKopen.nl vind u een groot aanbod aan miniatuurauto’s waaronder van Walt Disney, Star Wars, Batman, Fast & Furious, striphelden en nog veel meer? Dan kan dat gemakkelijk op ModelAutoKopen.nl. Het online bestellen van een schaalmodel kan via een van de volgende manieren: Giropay, iDeal en Bancontact. Wanneer jij een schaalmodel van je modelauto op een werkdag besteld voor 16:00 dan krijg je het de volgende dag al in huis. Bij een bestelling van minimaal 100,- euro is de verzending helemaal gratis.

Ben je nieuwsgierig geworden naar alle Citroën modelauto’s? Klik dan hier. Of heeft u interesse gekregen in andere schaalmodel auto’s? Ga dan naar ModelAutoKopen.nl.

Terug naar blog

Bekijk ook eens deze modelauto's!