De fabrikant Paragon

De fabrikant Paragon

De fabrikant Paragon

De schaalmodellen van Paragon zal het hart van verzamelaars sneller laten kloppen. Paragon is een Aziatische fabrikant van schaalminiaturen van auto’s. Het is een ondermerk van Jada Toys. Ze maken er schaalmodellen van veel verschillende soorten merken.

De schaalminiaturen van Paragon.

Verzamelaars die een mooie gedetailleerde verzameling willen hebben, gaan vaak over tot het verzamelen van de Paragon schaalmodellen. Het zijn prachtige schaalminiaturen met zeer veel details.  De Paragon schaalmodellen zijn zeker niet goedkoopste. In veel gevallen worden ze in de schaal van 1:18 of 1:24 aangeboden. Dat wordt gedaan, omdat er dan veel verschillende details in de schaalmodellen kunnen worden verwerkt. Zo hebben veel van de schaalmodellen openslaande deuren, een kofferbak die open gemaakt kan worden net als de motorkap. Omdat de Paragon schaalmodellen niet goedkoop zijn, zijn de modellen geen speelgoed voor kinderen. Natuurlijk vinden ook kinderen de schaalmodellen mooi, maar in verband met de kosten kunnen dan beter de schaalmodellen met een schaal van 1:64 worden aangeschaft. De kinderen kijken niet naar de kostprijs, maar naar de uitstraling van de auto waarmee gespeeld kan worden. De kleur is voor hen belangrijk en ze moeten verrijdbaar zijn.

Bestellen en betalen

Wanneer je een Paragon schaalmodel zoekt op internet, kun je het beste eerst eens kijken bij Modelautoverkopen.nl. Dan is de kans groot dat je het schaalmodel wat je wilt hebben hier zult vinden. Ze hebben een grote voorraad van veel verschillende merken, dus ook van Paragon. Wanneer je het schaalmodel ziet staan, kun je dat online bestellen. Het voordeel is ook dat ze bij Modelautoverkopen.nl voor een snelle bezorging zorgen. Wanneer je het schaalmodel voor 16.00 uur besteld, zal het de andere dag worden afgeleverd. Door gebruik te maken van: iDEAL, Giropay of Bancontact kan er op een veilige en vertrouwde manier worden afgerekend.

Bent u nieuwsgierig geworden naar onze miniatuurauto’s en modelauto’s?  Bekijk ze allemaal, klik hier!

Terug naar blog

Bekijk ook eens deze modelauto's!