Coca-Cola automodellen bestellen

Coca-Cola automodellen bestellen

Coca-Cola automodellen bestellen

Coca-Cola wie kent het nou niet? Het is één van de bekendste merken ter wereld. In Nederland werd coca cola in 1928 erg bekend. Het werd met de jaren als maar bekender en bekender. Vervolgens heeft Coca-Cola hun eigen producten gemaakt, waarbij ze het logo erop verwerkt hebben. Denk bijvoorbeeld aan de glazen, pennen, etui, truien en truien die Coca-Cola in de jaren heeft uitgebracht. Zo heeft Coca-Cola ook diverse automodellen met hun logo erop. Denk hierbij aan het campermodel, de bekende Londen bus model en de unieke Cadillac Eldorado cabriolet uit het jaar 1955. Coca-Cola automodellen bestellen.

Ben jij of ken jij een echte fan van Coca-Cola? Of een liefhebber van automodellen? Dan bent u bij modelautokopen.nl op het juiste adres. Op onze webshop bieden wij Coca-Cola automodellen aan. Onze collectie aan Coca-Cola is groot en verschillend. Zo hebben wij onder andere de volgende automodellen ter beschikking staan:

 De Coca-Cola Ford Transit MK1 (10 cm) (Wit/Rood) is een mooi voorbeeld. Dit exemplaar is op de schaal van 1:43
 Coca-Cola Volkswagen T1 Camper Late (10 cm) (Wit/Rood) Corgi Dit is ook een mooi voorbeeld. Dit automodel is op de schaal van 1:43
 Coca-Cola Volkswagen T1 Camper Zing (10 cm) (Wit/Rood) Corgi Dit exemplaar is op de schaal van 1:43
 Coca-Cola Cadillac Eldorado Cabriolet 1955 (Creme) Solido Dit model is op de schaal van 1:43

Interesse in modelauto kopen

Wilt u iemand blij maken met een coca cola automodel? Of bent u zelf nou geïnteresseerd geworden in een van de Coca-Cola modelauto’s? Modelautokopen.nl biedt verschillende soorten modelauto’s aan. Wilt u een schaalmodel auto online bestellen, dat kunt u met de volgende betaalmiddelen doen: Giropay, Bancontact en IDeal. Wanneer jij een schaalmodel besteld op een werkdag voor 16:00 dan krijg je het de volgende dag al in huis. Bestelt u meer dan 100,- euro dan is de verzending gratis.

Klik hier voor het leukste speelgoed voor jong en oud.

Terug naar blog

Bekijk ook eens deze modelauto's!