Chevrolet Modelauto’s

Chevrolet Modelauto’s

Automerk Chevrolet

Wie kent de stoere grommende wagens van Chevrolet niet? Het automerk Chevrolet is in 1911 opgericht door Louis Chevrolet en William Durant als de Chevrolet Motor Company. Het bedrijf staat ook wel bekend als Chevy en is gevestigd in Detroit, Michigan. Een van de bekendste wagens van Chevrolet is de sportieve Camaro. De Camaro is een echte eyecatcher en is daarom ook te zien in grote films zoals Transformers en Fast & Furious. Modelautokopen.nl heeft een brede collectie aan Chevrolet Modelauto’s.

Chevrolet Modelauto’s

Op Modelautokopen.nl bieden wij een grote verzameling aan Chevrolet schaalmodellen. Een aantal van deze schaalmodellen zijn bijvoorbeeld:

  • De 2016 Chevrolet Camaro SS (Geel/Zwart) met een schaal van 1 op 18. De Camaro SS heeft een strakke gele lak met een opvallende zwarte lijn door het midden. De SS is tot op de kleinste puntjes nagemaakt en heeft een mooi donker gekleurd interieur.
  • Het schaalmodel Chevrolet Corvette 1970 (Blauw) met een schaal van 1 op 24. De Corvette is een uniek schaalmodel van een echte classic. De modelauto heeft een mooie blauwe lak en een uniek en opvallend ontwerp.

  • De Chevrolet Corvette Convertible (1998) Zwart met een schaal van 1 op 18. De Corvette heeft een strakke look en een opvallende zwarte lak. Het schaalmodel heeft een erg gedetailleerd interieur en een elegante uitstraling.
  • De Chevrolet Master Deluxe 1939 – Betty Boop Edition (Zwart/Rood) met een schaal van 1 op 24. De modelauto van Betty Boop is een unieke klassieke auto met een mooie zwart/rode lak. Bij deze speciale editie krijg je niet alleen een uniek schaalmodel maar ook een figuurtje van Betty Boop!

Bestellen op Modelautokopen.nl

Op Modelautokopen.nl kan jij jouw favoriete Chevrolet gemakkelijk en veilig bestellen via een van de volgende betaalmogelijkheden: Giropay, iDeal, of Bancontact. Bestel je jouw modelauto op een werkdag voor 16.00? Dan is het de volgende dag al thuisbezorgd zodat je er volop van kan genieten! Bij een bestelling van minimaal 100,- zijn de verzendkosten gratis op de gehele bestelling! Alle modelauto’s komen uit onze eigen voorraad en daarom zorgen we voor de beste kwaliteit en prijs!

Heeft u interesse gekregen in een schaalmodel van Chevrolet? Klik dan hier!

Terug naar blog

Bekijk ook eens deze modelauto's!