Charles Leclerc Formule1 racewagen

Charles Leclerc Formule1 racewagen

Charles Leclerc Formule 1 racewagen

Charles Leclerc is een Monégasque die geboren is op 16 oktober 1997. In 2016 won Leclerc het GP3 kampioenschap en in 2017 het Formule 2-kampioenschap van het FIA. In 2018 maakte hij zijn debuut als Formule 1 coureur voor Sauber. Het is een team wat verbonden is aan Ferrari. Leclerc heeft voor 2019 een contract gesloten met Ferrari. Hij rijdt naast Vettel. Hij was de op een na jongste coureur die zich tijdens het eerste seizoen bij Ferrari in Bahrein op de koppositie kwalificeerde in de Formule 1.

In 2019 won hij ook voor de Formule 1 in België. Leclerc won de Pole Trophy in het Formule 1 seizoen van 2019. Hij werd niet alleen de jongste coureur die deze trophy won, maar ook de eerste niet-Mercedes coureur die hem won. Omdat hij ook in zo’n mooi rode bolide van Ferrari rijdt, zijn de schaalmodellen van de racewagen geliefd bij de verzamelaars. De schaalmodellen van de Ferrari’s zijn allemaal prachtig. De schaalminiaturen zijn allemaal keurig afgewerkt. Ook de kleuren met daarop alle reclames zijn uitnodigend om toe te voegen aan de verzameling.

De verzamelaars van racewagens

Verzamelaars van schaalmodellen racewagens verzamelen niet alleen, omdat ze allemaal zo mooi zijn, maar ook uit de liefde voor de sport. Ze volgen, als het kan, iedere wedstrijd en weten precies wie er allemaal meerijden. Om alle racewagens in het bezit te kunnen krijgen, kun je als verzamelaar op internet kijken. Wil je snel succes hebben dan kun je beter naar de website Modelautokopen.nl gaan. Ze hebben een grote voorraad en de beste kwaliteit schaalmodellen. De website Modelautokopen.nl is een uitnodigende website waar je snel je product kunt vinden dat je zoekt. Heb je hulp nodig dan kun je even contact opnemen, waarbij je snel en goed wordt geholpen. Wanneer je een schaalmodel voor 16.00 uur koopt, heb je het de andere dag in huis. Je kunt afrekenen met: iDEAL, Giropay of Bancontact. De service van Modelautokopen.nl is zeer goed.

Bent u nieuwsgierig geworden naar onze miniatuurauto’s en modelauto’s?  Bekijk ze allemaal, klik hier!

Terug naar blog

Bekijk ook eens deze modelauto's!