Bijzondere Mini Cooper modelauto’s

Bijzondere Mini Cooper modelauto’s

De Mini Cooper is een sportieve versie van een kleine Britse auto die gemaakt word door het automerk BMW. De Mini Cooper werd in de originele uitvoering tussen 1959 en 2000 geproduceerd. De ontwerper van de Mini Cooper is Alec Issigonis. Op ModelAutoKopen.nl hebben wij Bijzondere Mini Cooper modelauto’s staan.

Bijzondere Mini Cooper modelauto’s

Op ModelAutoKopen.nl hebben wij Bijzondere Mini Cooper modelauto’s te koop staan. Vind jij het leuk om een Mini Cooper modelauto te hebben of ben je fan van de Mini Coopers, dan is een modelauto wel wat voor jou. Een aantal mooie voorbeelden van Mini Coopers zijn:

  • De Mini Cooper S (Rood) (Radiografisch Bestuurbaar) is een leuk voorbeeld. Dit is een RC auto die te besturen is met een afstandsbediening. Deze auto komt van de fabrikant Jian Feng Yuan Toys en is in de schaal 1:18.
  • Een ander mooi voorbeeld is de Mini Cooper S Countryman (Wit). Deze auto komt van de fabrikant Rastar en is in de schaal 1:24.

  • Als laatste is de Mini Cooper WRC #37 Dani Sordo (Rood/Wit) een mooi voorbeeld. Dit is een erg sportief model van de Mini Cooper. Deze auto is te vinden in de schaal 1:32 en komt van de fabrikant Bburago.

Modelauto online kopen

Bent u nou geïnteresseerd geworden in een van de Mini Cooper modelauto’s? Op ModelAutoKopen.nl hebben wij veel verschillende soorten modelauto’s waaronder de Mini Cooper modelauto’s. Het bestellen van een modelauto kan gemakkelijk op ModelAutoKopen.nl. Het online bestellen van een schaalmodel auto kan via een van de volgende manieren: Giropay, iDeal en Bancontact. Wanneer jij een schaalmodel besteld op een werkdag voor 16:00 dan krijg je het de volgende dag al in huis. Bij een bestelling van minimaal 100,- euro is de verzending helemaal gratis.

Heeft u interesse gekregen in de Mini Cooper modelauto’s? Klik dan hier. Of wilt u graag een ander soort modelauto? Ga dan naar onze website Modelautokopen.nl.

Terug naar blog

Bekijk ook eens deze modelauto's!