Betty Boop Modelauto Kopen

Betty Boop Modelauto Kopen

Betty Boop.

Wie heeft nooit van haar gehoord? Ze is één van de bekendste cartoon personages die er is. Betty Boop is een geanimeerd strip- en tekenfilmfiguur ontwikkeld door Max Fleischer en Grim Natwick. Betty Boop stond bekend om haar nummer “Boop-boop-a-doop” en haar rol als een van de eerste sekssymbolen op het tv-scherm. Betty Boop was vooral populair bij een volwassen publiek zowel mannelijk als vrouwelijk. Betty Boop verscheen voor het eerst op tv in 1930 in Talkcartoon Dizzy Dishes waar ze verscheen als een Franse poedel. Betty Boop ging in 1939 met pensioen, maar werd later rond het jaar 1970 herontdekt. Betty Boop is vandaag nog steeds erg populair als een iconisch figuur van vroeger met miljoenen fans over de hele wereld.

Betty Boop modelauto.

De Chevrolet Master Deluxe 1939 – Betty Boop Edition (Zwart/Rood) op is een modelauto van Chevrolet met een schaal van 1 op 24 en is ontworpen en geproduceerd door de fabrikant Jada. De modelauto van Betty Boop is op de kleinste details nagemaakt en bevat een zeer mooie rood/zwarte kleurcombinatie. De auto van Betty Boop heeft mooie opvallende wielen en een grote stoere grill. De Chevrolet Master Deluxe 1939 – Betty Boop Edition bevat naast een schaalmodel van een echte klassieker ook een op schaal gemaakt figuurtje van Betty Boop haarzelf! Modelautokopen.nl heeft naast de auto van Betty Boop ook een brede verzameling van collectors items van andere filmauto’s.

Modelauto’s bestellen op modelautokopen.nl

Wilt u een modelauto kopen van Betty Boop of een andere filmpersonage? Dan kan dat gemakkelijk op modelautokopen.nl. Het online bestellen van een schaalmodel kan veilig via een van de volgende methodes: iDeal, Bancontact of Giropay. Wanneer jij een schaalmodel voor 16.00 op een werkdag bestelt is het de volgende dag al binnen!

Heeft u interesse gekregen in de modelauto van Betty Boop? Klik dan hier. Of heeft u interesse gekregen in onze verzameling aan schaalmodellen van filmauto’s? Klik dan hier.

Terug naar blog

Bekijk ook eens deze modelauto's!