Ben jij op zoek naar een modelauto van Jaguar?

Ben jij op zoek naar een modelauto van Jaguar?

Jaguar is een populair Engels automerk die vooral luxeauto’s maakt. Ford nam in 1990 Jaguar over en deed Jaguar onder de naam Premier Automotive Group samen met Volvo, Land Rover en Aston Martin. Sinds 2008 maakte het merk deel uit van de Indiase automerk Tata. Ben jij op zoek naar een modelauto van Jaguar? ModelAutoKopen.nl heeft veel verschillende soorten en types aan Jaguar modelauto’s.

Ben jij op zoek naar een modelauto van Jaguar?

Op ModelAutoKopen.nl hebben wij veel verschillende soorten modelauto’s van het merk Jaguar. Dus ben jij op zoek naar een modelauto van Jaguar? Dan ben je hier op het juiste adres. Een aantal leuke voorbeelden van Jaguar auto’s zijn:

  • Een mooi voorbeeld is de Jaguar F-Type Coupe (Oranje). Dit is een hele mooie sportieve 3 deurs coupe en is erg gedetailleerd. De auto komt van de fabrikant Welly en is te vinden in de schaal 1:24.
  • Een ander voorbeeld is de Jaguar XKR-S (Blauw). Deze auto is zeer sportief met de mooie spoiler op de achterkant van de auto. De auto komt van het bekende merk Bburago en is in de schaal 1:24.
  • Als laatst de Jaguar XK 120 Roadster (1951) Rood. Dit is een ouderwetse auto die gemaakt is door Bburago in de schaal 1:24.

Modelauto kopen

Wilt u ook een mooie Jaguar modelauto? Op ModelAutoKopen.nl vind u een groot aanbod aan Jaguar auto’s en aan andere merken miniatuurauto’s waaronder van Volkswagen, Porsche, Lamborghini, Ford, Mercedes en nog veel meer merken. Het bestellen van een modelauto kan gemakkelijk op ModelAutoKopen.nl. Het online bestellen van een schaalmodel kan via een van de volgende manieren: Giropay, iDeal en Bancontact. Wanneer jij een schaalmodel besteld op een werkdag voor 16:00 dan krijg je het de volgende dag al in huis. Bij een bestelling van minimaal 100,- euro is de verzending helemaal gratis.

Heeft u ook interesse gekregen in de Jaguar schaal modelauto’s? Klik dan hier. Of wilt u de andere modelauto’s bekijken op onze website? Ga dan naar ModelAutoKopen.nl.

Terug naar blog

Bekijk ook eens deze modelauto's!