Bburago Schaalmodellen 1:32 Kopen

Bburago Schaalmodellen 1:32 Kopen

Modelauto fabrikant BBurago

Modelauto fabrikant BBurago is begonnen door de drie broers: Ugo, Mario en Martino Besana in 1974 en begon met de naam Martoys. Twee jaar na de oprichting van het bedrijf Martoys besloten de broers de bedrijfsnaam te veranderen naar BBurago. De dubbele “b” staat voor de Besana familie en voor de naam van de plaats Burago Di Molgora waar het bedrijf was opgebouwd. BBurago richte zich vooral op het maken van modelauto’s met een schaal van 1:18 maar ging later ook modelauto’s maken met een schaal van 1:24, 1:16 en 1:32. In 2005 kreeg BBurago te maken veel concurrentie van bedrijven die goedkoop hun modelauto’s lieten maken in China waardoor de kosten van het bedrijf te hoog werd en ze uiteindelijk de deuren moesten sluiten. In 2006 werd het bedrijf opgekocht door Mae Cheong (Maisto) wat ook het einde betekende van de productie in Italië.

BBurago Schaalmodellen 1:32

Op Modelautokopen.nl bieden we een mooie collectie van BBurago Schaalmodellen met een schaal van 1:32. Een aantal goede voorbeelden van schaalmodellen van hoge kwaliteit zijn bijvoorbeeld:

  • De 2017 Ford GT Race Car #67 (Rood/Wit/Blauw) is een strakke en stoere racewagen van Ford. De Ford GT heeft is nauwkeurig tot op de laatste details nagemaakt. De auto heeft een krachtige spoiler en een mooie combinatie van verschillende kleuren.
  • De Porsche 911 (Zwart) is een schaalmodel van een echte klassieker! De Porsche 911 heeft een open dak en een mooie elegante vorm.
  • De Mercedes-Benz SLS AMG Roadster (Rood) is een stoere moderne auto met een strakke rode lak. De Mercedes SLS AMG heeft een open dak met een op de kleinste puntjes nagemaakte interieur.

Schaalmodel bestellen op modelautokopen.nl

Wilt u een schaalmodel bestellen? Dat kan gemakkelijk op modelautokopen.nl. Online bestellen is veilig en kan via een van de volgende methodes: Giropay, Bancontact of iDeal. Wanneer een product voor 16.00 op een werkdag is besteld is het de volgende dag al thuisbezorgd. Bij een bestellen van minimaal 100,- zijn de verzendkosten helemaal gratis!

Heeft u interesse gekregen in de 1:32 schaalmodellen van de fabrikant BBurago? Klik dan hier en bekijk ze allemaal!

Terug naar blog

Bekijk ook eens deze modelauto's!