Batmobile Schaalmodel Online Kopen

Batmobile Schaalmodel Online Kopen

Superheld Batman

Wie heeft er nooit gehoord van Batman en de Batmobile? Batman is een fictieve superheld die bekend is van de populaire DC comics. Het personage Batman is verzonnen door de tekenaars Bob Kane en Bill Finger en verscheen voor het eerst in 1939. Batman staat ook wel bekent als The Dark Knight of The Caped Crusader. Batman is de geheime identiteit van de rijke Amerikaan Bruce Wayne. Het personage Batman komt voort nadat Bruce zijn ouders worden neergeschoten na het bezoeken van een theater, Hierna zweerde hij wraak tegen alle criminelen. Batman werkt in de fictieve stad Gotham City. Batman heeft geen vreemde superkrachten zoals Superman of The Flash, Maar heeft inplaats daarvan een hoge intelligentie en is getraind in meerdere gevechtskunsten.

De Batmobile Schaalmodel

Het belangrijkste voertuig van Batman is de Batmobile. Modelautokopen.nl heeft de op een schaal van 1 op 32 gemaakte Batmobile Batman Movie 1989 (Zwart). De Batmobile heeft een indrukwekkende zwarte kleur met grote opvallende staartvinnen die lijken op de vleugels van een vleermuis. De Batmobile Batman Movie 1989 (Zwart) is gemaakt door de fabrikant Jada die ook een aantal andere filmauto’s heeft gemaakt zoals de Betty Boop auto of Han’s Mazda (Fast & Furious). De auto van Batman is tot op de kleinste details nagemaakt en lijkt sprekend op de auto uit de film.

Modelauto kopen

Wilt u de Batmobile van Batman kopen? Of wilt u een filmauto van een andere bekende personage kopen? Dan kan dat gemakkelijk op Modelautokopen.nl. Het online bestellen van een schaalmodel kan via een van de volgende manieren: Giropay, iDeal en Bancontact. Wanneer jij een schaalmodel van je favoriete filmauto bestelt voor 16.00 op een werkdag krijg je het de volgende dag al in huis. Bij een bestelling van minimaal 100,- euro is de bestelling helemaal gratis.

Heeft u interesse gekregen in het schaalmodel van de auto van Batman? Klik dan hier. Of heeft u interesse gekregen in andere schaalmodellen van filmauto’s? Klik dan hier.

Terug naar blog

Bekijk ook eens deze modelauto's!