Automerk Volkswagen

Volkswagen Modelauto’s

Wie heeft er nooit gehoord over het Duitse Automerk Volkswagen? Autofabrikant Volkswagen is het belangrijkste merk van het internationale automobielproductiebedrijf Volkswagen AG. Het bedrijf is in 1937 opgericht door het Duitse Arbeidsfront van Adolf Hitler. Echter, Na de tweede Wereldoorlog was de fabriek veroverd door de Amerikanen en overgedragen aan de Britten. Het zwaar gebombardeerde bedrijf dankt het grootste deel van zijn voortbestaan aan de Britse Majoor Ivan Hirst die ervoor koos om op een kleine schaal verder te gaan met de productie. De twee meest verkochte auto’s van Volkswagen zijn de Kever en de Golf. Volkswagens grootste markt is in China, die 40% van haar omzet levert.

Volkswagen Automerk Collectie

Op Modelautokopen.nl bieden wij een grote collectie aan Volkswagen schaalmodellen. Een aantal van deze bijzondere schaalmodellen zijn bijvoorbeeld:

  • De 1998 Volkswagen Beetle Rood met een schaal van 1 op 18. De Beetle heeft een strakke lak en de unieke vorm van de beroemde Kever.

  • Het schaalmodel 1998 Volkswagen Beetle Rood met een schaal van 1 op 25. De wagen van Harley-Davidson/Volkswagen heeft een mooie beige lak met opvallende zwarte vlammen. De modelauto heeft een tot op de kleinste details nagemaakt interieur.
  • De Volkswagen Polo GTI Mark 5 (Geel) met een schaal van 1 op 32. De modelauto heeft een mooie gele lak en de opvallende uitstraling van de Polo.
  • Het schaalmodel Volkswagen Golf MK1 GTI (Rood) met een schaal van 1 op 32. De opvallende Golf heeft een scherpe rode lak en een klassieke uitstraling.

Bestellen op Modelautokopen.nl

Wil jij jou favoriete modelauto zo snel mogelijk en veilig bestellen? Dan kan dat op Modelautokopen.nl! Bij een bestelling op een werkdag voor 16.00 krijg je het de volgende dag al in huis. Het bestellen is veilig en kan via een van de volgende methodes: Bancontant, iDeal of Giropay. Bij een bestelling van minimaal 100,- zijn de verzendkosten gratis op de gehele bestelling! Alle schaalmodellen komen uit onze eigen opslag en daarom zorgen we altijd voor de beste prijs en kwaliteit!

Heeft u interesse gekregen in een schaalmodel van het merk Volkswagen? Klik dan hier om ze te bekijken!

Terug naar blog

Bekijk ook eens deze modelauto's!