Automerk Porsche Modelauto’s

Automerk Porsche Modelauto’s

Automerk Porsche

Welke autoliefhebber heeft er nooit gehoord van het sportieve automerk Porsche? Porsche is in 1931 opgericht door Ferdinand Porsche en is gevestigd in Duitsland. Porsche is gespecialiseerd in haar high-performance sportwagens. Het eerste automodel dat werd ontworpen door Porsche was de Porsche 64 in 1939. De Porsche 64 is officieel de eerste auto van het bedrijf, maar een hoop mensen beschouwen de Porsche 356 als het eerste model, simpelweg omdat het het eerste model van het nieuwe jonge bedrijf is na de tweede wereldoorlog. Het bedrijf is in bezit van Volkswagen AG, maar een groot aandeel hiervan is weer in bezit van Porsche Automobil Holding. Het populairste model van Porsche is de zeer opvallende 911 waarbij de productie begon in 1963 en tot heden nog steeds volop verkocht wordt.

Porsche Modelauto Kopen

Modelautokopen.nl biedt een brede collectie aan schaalmodellen van Porsche. Op Modelautokopen.nl kan je jouw favoriete modelauto vinden van Porsche. Enkele van onze beste sportieve wagens zijn onder andere:

  • De Porsche 918 Spyder (Cabrio, Grijs) met een schaal van 1 op 24 is een Cabrio die wordt aangedreven door een krachtige V8 met twee elektromotoren. Het schaalmodel van de Spyder heeft een scherpe grijze lak en een mooi tot op de kleinste details nagemaakt interieur.
  • Het populaire model van de 911 behoort misschien wel tot een van de meest bekende automodellen die er is. Modelautokopen.nl heeft nu een zeldzaam exemplaar op voorraad van de 911 namelijk de Porsche 911 Turbo S 2015 – GT Spirit 1:18 (Limited edition). Van dit krachtig exemplaar zijn er maar 1250 gemaakt en is daarom ook moeilijk te verkrijgen.
  • De 1987 Porsche 911 Turbo Cabriolet (Wit) met een schaal van 1 op 18. De Cabriolet is een echte eyecatcher met haar mooie witte lak en verbazingwekkende interieur.

Een modelauto kopen met supersnelle service op Modelautokopen.nl

Bestel jij jouw favoriete schaalmodel van Porsche op een werkdag voor 16.00? Dan is het de volgende dag al bij jou thuisbezorgd! Het bestellen van een modelauto is veilig en kan via een van de volgende manieren: iDeal, Giropay of Bancontact.

Heet u interesse gekregen in de schaalmodellen van Porsche? Klik dan hier en bekijk ze allemaal!

Terug naar blog

Bekijk ook eens deze modelauto's!