Atlas Superbikes Collectie

Atlas Superbikes Collectie

Ben jij een echte fan van Motorsport? Of een liefhebber van snelle en stoere motoren? Dan is Modelautokopen.nl echt voor jou! Onze grote Atlas Superbikes collectie zit vol met grote merken zoals: Yamaha, Honda, Moto Guzzi en Kawasaki. Onze Superbikes met een schaal van 1 op 24 zijn gloednieuw en nog nooit uit de doos gehaald.

Atlas Superbike Collectie Kopen

Modelautokopen.nl biedt een brede collectie aan Superbike schaalmodellen. Op Modelautokopen.nl kan je jouw favoriete schaalmodel vinden. Enkele van onze beste Superbikes zijn onder andere:

  • De Yamaha Fazer 1000 (Blauw) (12 cm) met een schaal van 1 op 24. De Superbike van het bekende motormerk Yamaha heeft een strakke blauwe lak en is zo nauwkeurig nagemaakt dat het zoveel mogelijk overeenkomt met de originele Yamaha.
  • De Honda CB1300 (Wit) (12 cm) met een schaal van 1 op 24. De Honda heeft een krachtige witte/rode lak en de uitstraling van een echte klassieke motor.
  • Het schaalmodel Kawasaki Z1000 (Groen) (12 cm) met een schaal van 1 op 24. De Kawasaki heeft een opvallende groene kleur en de vorm van een echte racemotor.
  • Het schaalmodel van het Italiaanse merk Moto Guzzi V11 Le Mans (Rood) (12 cm) met een schaal van 1 op 24. De Italiaanse motor heeft een elegante rode kleur met een opvallende en unieke uitstraling.

Superbike Bestellen op Modelautokopen.nl

Wil jij jou favoriete schaalmodel zo snel mogelijk thuis hebben? Dan kan dat op Modelautokopen.nl! Wanneer jij voor 16.00 een bestelling maakt tijdens een werkdag krijg je het de volgende dag al in huis. Het bestellen is veilig en kan via een van de volgende methodes: Bancontact, iDeal of Giropay. Wanneer jouw bestelling minimaal 100,- is zijn de verzendkosten helemaal gratis. Alle schaalmodellen komen uit onze eigen voorraad en daarom zorgen we altijd voor de beste kwaliteit en prijs!

Heb jij interesse gekregen in een schaalmodel van een Superbike? En wil je onze hele Atlas Superbikes collectie zien? Klik dan hier om ze allemaal te bekijken!

Terug naar blog

Bekijk ook eens deze modelauto's!